Nová analýza vosku

NOVÁ ANALÝZA VOSKU UŽ JE DOMA !!!

Pravidelně si necháváme dělat rozbor vosku, abychom měli jistotu, že Vám (resp. Vaším včelám) dodáme to nejlepší a to i za příznivou cenu.

Opravdu je vysoká cena zárukou kvality? Zaslechl jsem hlášky "NEKUPUJTE LEVNÉ MEZISTĚNY" nebo "MŮŽOU OBSAHOVAT PARAFÍN" docela jsem se pobavil..Kde je ta spodní hranice? A ta horní? To mám zdražit, aby si zákazníci mysleli, že naše mezistěny jsou kvalitní a přidat na net nějakou hlášku, že jsem sice drahý, ale je to vlastně normální protože vysoká cena = vysoká kvalita? Toto prostě není můj styl..Chci to dělat jinak...snažíme se a budeme se snažit i nadále, aby naše cena byla rozumná a kvalita u nás stojí na prvním místě.

Už tím, že jsme se stali výrobci, máme pod palcem celý průběh výroby a já vím z čeho mezistěny vyrábíme, mě nechává klidně spát, protože na rovinu, ani pořádně nevím jak vypadá parafín, natož abych ho přidával do nádherného vosku od našich včel. Ano, investice do provozu nebyla malá, ani běhání ohledně schválení provozu nebylo málo, ale povedlo se a já jsem rád, že Vám můžu dodávat KVALITNÍ MEZISTĚNY.

Přejeme všem krásné prožití adventu a nadcházející svátky
Za Včelařský obchůdek
Petr Balaštík

Zpět do obchodu