Ohlasy na naši práci

JSEM NADŠEN ???? Včelaři jsou prostě ???? zákazníci a já všem, kteří si našli čas, děkuji za zpětnou vazbu. Se spoustou z Vás jsem se viděl osobně a moudře jsme pohovořili, se spoustou si píšu emaily, zprávy na FB, na včelařském fóru...Všichni jsme totiž včelaři a výměna poznatků, zkušeností a tipů je pro nás na prvním místě  a pak hned následuje výroba mezistěn ????

Co mi zákazníci píšou?

????Ahoj, už to došlo. Diky moc kvalita hodně top !

????Dobrý večer, teď jsem se konečně doma podíval na mezistěny a jsou perfektní. Tak pěkné, voňavé a ohebné mezistěny jsem doma nikdy neměl.???? už se těším, až je dám na jaře včelám ???? jak budu mít další voskové koláče, tak jste pro mne jasná volba. Díky za Vaši poctivou práci ????

????Vaše mezistěny jsou nádherné, voňavé, prostě nej ????

????Mezisteny jsou v poradku, neznicene. Kvalitni:). Dekuji moc a tesim se na dalsi spolupraci!

????Dobrý den,zásilku jsem před chvíli přebral, dorazila v pořádku, neporušená. Pro jistotu jsme hned rozbalili, abychom zkontrolovali i uvnitř. Vše v pořádku a musel jsem jednu mezistěnu obětovat a rozdělit mezi naše malé děti, které tu teď pobíhají, čichají tu krásnou vůni a pořád ty kousky všelijak ohýbají a mačkají...spokojené jak s kokinem 

????Mezistěny jsou v naprostém pořádku a vypadají luxusně .)

????Mezistěny dneska dorazily, byly perfektně zabalené vypadají nádherně a vonííí. Ještě jednou děkuji

????Petra musím pochválit, byl jsem o něho osobně. Perfektní přístup, dostal jsem doklad o odebraném vosku, viděl jsem výrobu i výrobky a ony zmiňované zbytky z výroby. Očividné barevné rozdíly mezistěn a rovněž zbytků jasně ukazovaly na jednotlivé dodané várky vosku.

????Tak včera přišla první várka, mezistěny jsou krásně žluté, voňavé po vosku, část už mám zatavenou, velká spokojenost, je vidět podstatný rozdíl oproti mez. kupovanými jinde, dnes doobjednám ještě zbytek, děkuji

????Petrovi děkuji za rychlou výrobu mezistěn z vlastního vosku. Kvalita se asi pozná až ve včelách, ale už ta krásná barva mě fascinuje.

????Tak jsem neodolal a i když mám VP Ještěd za rohem tak jsem si svoji várku vosku poslal o 400 km dál a tím jsem se zařadil mezi Petrovi další spokojené zákazníky. Dodatečně ještě jednou děkuji za pěkné a důkladně zabalené mezistěnky.

????Petra Balaštíka můžu doporučit. Před cca. týdnem jsem si od něho dovezl mezistěny (něco z vlastního vosku, něco volně) a spokojenost (jak s kvalitou, tak i s komunikací z jeho strany).

‼️Ještě dodám, že s ohledem na ooobrovské množství zakázek je nyní dodací doba na výrobu mezistěn z vlastního vosku cca 1 měsíc a mezistěny na volný prodej posílám cca do 14-ti dní. ‼️

A aby jste mi věřili, přidám včera focený stav u mě na dílně  ????

Mějte se krásně voskově
Petr Balaštík

 

Zpět do obchodu