Pravidelná udržba :-)

Abychom mohli bez problémů dál vyrábět mezistěny, musíme udělat údržbu mašin. Tady vidíte ukázku jemné mechaniky  a doufám, že jak je poskládám dohromady, budou z toho zase válce na mezistěny a ne robot č. 5 

No a jelikož máme za chvíli konec prázdnin, dovolte mi poděkovat všem, kteří se za mnou přijeli podívat v rámci prázdninových cest. Nabídka na prohlídku není nijak omezená - pokud by jste měli cestu a chtěli se podívat - určitě se ozvěte.

A poslední, nejdůležitější věc 
- VÝROBA MEZISTĚN Z VAŠEHO VOSKU ????
pokud zvažujete, že si necháte vyrobit Vaše mezistěny, prosím neváhejte. Zájem je obrovský, a v rámci letošní sezóny jsem musel několik zákazníků odmítnout. Trhalo mě to srdce, ale věděl jsem, že mezistěny nestihnu vyrobit do požadovaného termínu. Samozřejmě mě velmi těší, že mám výrobu plnou, ale vím, že pokud by včelaři nenechávali požadavek na výrobu na poslední chvíli, dostalo by se i na ostatní.

Mezistěny vyrobím přímo z Vašeho vosku. Nepřidám do vosku vůbec nic na vyčištění. Jediné, co s voskem udělám je sterilizace dle předpisů SVS. Nikdy není pozdě začít s uzavřeným koloběhem vosku. ????

Za Včelařský obchůdek 
Petr Balaštík

Zpět do obchodu